• slidebg1
    TEKUĆINA ZA PRANJE VJETROBRANA

Ukratko o namaKao prvi privatni proizvođač autokozmetike u Hrvatskoj započeli smo s radom još 1988. godine i u dosadašnjem radu stekli veliko povjerenje kupaca i potrošača u kvalitetu naših proizvoda. Osluškujući potrebe tržišta, razvili smo proizvodnju i proširili proizvodni asortiman koji danas sadrži preko 50 proizvoda iz područja autokozmetike i sredstava za čišćenje.

INFINITY proizvodi

proizvodi za web 1 l_drugi dio

proizvodi za web 1 l

Široka ponuda antifriza, tekućina za pranje vjetrobrana, sredstava za njegu vozila i sredstava za pranje i odmašćivanje.


opširnije >

Bluechem aditivi za motore i gorivo

Logo_bluechem_4C_Euroskala

PENA AUTOKOZMETIKA d.o.o. generalni je zastupnik tvrtke BLUECHEM Gmbh, Njemačka, proizvođača najkvalitetnijih aditiva za gorivo i motore, aditiva za čišćenje ispušnih sistema te sredstava za brtvljenje i podmazivanje.

Bluechem je višestruko nagrađivana tvrtka za inovacije i vlasnik velikog broja TUV cerifikata i odobrenja proizvođača motora za svoje proizvode (VW, Audi, BMW, Toyota, Ford, Mazda, KIA).

Više o proizvodima na internet stranici:

www.bluechem.hr


ToughGuard premium premazi

SpeedGuard 6M 500 mlToughGuard coating 250 ml

PENA AUTOKOZMETIKA d.o.o. licencni je proizvođač premium premaza za avione, vozila, kampere, jahte i brodove američke tvrtke ToughGuard LLC. za područje cijele Europe.

ToughGuard premazi certificirani su od strane proizvođača aviona Boeing, Airbus, Dassault (jedini odobreni premaz)...

Radi se o jedinstvenim vrhunskim premazima na bazi smjese smola dobivenih otapanjem 17 različitih minerala i anorganskih poliuretana koji

su vrlo jednostavni za nanošenje i ne zahtjevaju nikakve certifikate za apliciranje.


opširnije >